Services

d.o.o. Starnet Tuzla je firma sa dugogodišnjim iskustvom u informatičkom inženjeringu. Bavimo se izradom desktop i web aplikacija kao i razvojem baza podataka. Specijalizirani smo za razvoj softwera za sportske kladionice za koje imamo kompletan asortiman proizvoda:

ODD STUDIO
STARBET
TELETEXT
SMS REZULTATI
WEB BETING
BINGO 6

Uz software Starnet pruža usluge za sportske kladionice: izradu kvota, statistike i rezultate. Planiramo razvoj modernog integrisanog sistema za vođenje ugostiteljskih objekata, knjigovodtsva, obračuna plaća itd.

DOGAĐAJI - Sakupljanje događaja (Fixtures) svih sportova, skupljanje vremena kao i specijalnih napomena za te događaje. Naša ponuda sadrži događaje iz slijedećih sportova: nogomet, košarka, hokej, tenis, rukomet, odbojka, atletika, auto - moto, plivanje, skijanje, am. fudbal, bejzbol, borilački sportovi, vaterpolo, mali nogomet, pikado, snooker, badminton, curling, bandy, stoni tenis. Ponuda podrazumjeva sve relevantnije lige i takmičenja uključujući i specijalna takmičenja (Eurovizija, Dodjela Oskara ...). Po potrebi i zavisno od ponude u mogućnosti smo raditi lige i kupove nižeg ranga (Poljska 2, Češka 2 Japan 2, Mađarska liga kup ...).

PONUDA - Pravljenje kvota za događaje koji su u ponudi na osnovu ponude glavnih svjetskih kladionica. Ponuda se sastoji iz velikog broja igara, vise od stotinu za sve sportove.

REZULTATI - Usluga sakupljanja rezultata svih sportova koji se nalaze u našoj ponudi.

STATISTIKE - Izrada tabela svih sportova kao i mogućnost izrade detaljnih statistika (head to head i sl.) događaja po potrebi.

LISTA ZA ŠTAMPU - Po želji kladionice u mogućnosti smo praviti listu za klađenje (bilten) u Microsoft Excelu.

PROVJERA KVOTA - Usluga koja će uskoro biti dostupna, usporedba kvota sa vodećim svjetskim kladionicama u određenim vremenskim intervalima i slanje upozorenja na e-mail adresu.

recent

  • ? days ago

  • le thanks :) 6 days ago

  • having fun :D 13 days ago

prijavi se za novosti

Ukucajte vašu e-mail adresu ispod da se prijavite.

Subscribe

ostanimo u kontaktu

Možete nas kontaktirati koristeći informacije ispod ili slanjem direktne poruke putem kontakt forme.

© Copyright 2012 ADS Microsystems. All rights reserved.